İbek Şehit Osman Aydoğdu İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Fırsat eşitliğinin sağlandığı bir ortamda her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan , idealist, lider, ileri görüşlü, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, İnsanlara ve düşüncelerine saygılı, sorumluluk sahibi, öz güveni yüksek, hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan, Atatürk ilkelerine ve devrimlerine bağlı insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş eğitim ışığında sevgi,saygı ve hoşgörüye dayalı, Atatürk ilkelerine ve devrimlerine bağlı bir eğitim vermektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 / 15.05
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimizin isteği doğrultusunda servis ayarlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://767368.meb.k12.tr

Adres - İBEK KÖYÜ İBEK KÜME EVLERİ ŞEHIT ER OSMAN AYDOĞDU IÖO BLOK NO: 81 MECİTÖZÜ / ÇORUM

Yerleşim Yeri - İbek Köyü Mecitözü/ÇORUM

Ulaşım İl merkezinden gidiş geliş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklığı 24 km, il merkezine uzaklığı 40 km´dir.